hejsan

Idag har jag varit med Kennie han fick sitt körkort idag grattis till honom. Jag vill också ha mitt körtkort men det är inte långt kvar nu iallafall.. Nu snart ska jag träffa Madde!!

Till Sara: ja jag vill med till Vallen på fredag. vi tar samma buss som ni. Vid klockan 21,15 som ni ska.. Du kan ju skriva en komentar när du läst detta så jag vet :)

Hej svejs !


skolan

nu sitter jag i en datasal på komvux och väntar på att läraren ska dyka upp, jag vet inte vad denna kursen går ut på egentligen men antar att det handlar om hur man ska hantera bilder i photoshop, det är vad jag hoppas på iallafall. Men det är lite svårt för mig att veta eftersom jag inte var här när dem informerade om själva kursen men jag får hoppas på det bästa :)

Igår var jag hemma hos madde som jag skrev i mitt förra inlägg vi snackade en hel del och sen bakade vi kladdkaka den blev väldigt lyckad.

// malin

hej alla glada. :)

Som ni kankse har förstått så har jag börja på komvux men idag är man ledig det är jätte skönt, jag är ledig varje onsdag. Men om ett tag lär jag väl ha så mkt läxor att göra så onsdagar för väl bli min pluggdag i framtiden. Idag ska jag träffa Madde ska träffa henne lite efter klockan ett eftersom hon var tvungen att fixa en massa andra saker innan men det passar mig perfekt eftersom jag heller inte är klar ännu.

Nu är du nöjd madde när jag uppdaterade min dagbok så du slapp att se den äckliga spindlen hela tiden .. Ses

//Malin

Vattenkranen

När jag gick upp idag och skulle göra mig iordning innan det var dags att åka till skolan hände det något väldigt otäckt. När jag skulle tvätta mig och sätter på kranen kryper det fram en stor spindel från handfatet jag blev livrädd, jag sprang ut från badrummet och stängde dörren och nu sitter jag och väntar på att någon ska komma hem och kunna döda spindlen. Visst jag klarar av små spindlar men inte dem som är stora dem tycker jag är riktigt läskiga.

här kommer en bild som visar hur stor den var, den kanske ser hyffsat liten ut på bilden men den var verkligen stor upplevde jag den som iallafall.

 

Den kröp alltså upp från där vattnet rinner ner. Det är nästan så att man har fått lite skräck för handfat man tänker om det ska krypa upp en spindel igen. USCHA!!!!

// Malin

Vart tog min röst vägen?? :S

Ja det är en fråga man kan ställa sig, jag har inte tappat rösten helt men jag är jätte hes, förstår inte vad jag har gjort för att bli såhär hes. Ikväll blir det kräftskiva hemma hos madde  och chrille det ska bli jätte roligt även att rösten är inte den bästa men det ska inte få hindra mig från att ha en trevlig kväll :) Nu snart ska jag till komvux och gå på en genomgång av engelska B, men själva skolan börjar inte förens på måndag :)

// Malin Erika Josefin Bäckwall

Körskolan

Idag har hela min dag i stort sätt bestått av att sitta på körskolan och ta mig igenom dem olika faserna man måste klara av innan man får skriva upp till körkortet. Men som tur var satt jag inte på körskolan själv utan madde var även där, om man ska vara mer exakt så satt vi där från 11,30 till 16,30 det är nästan pinsamt länge :P .. men men vad gör man inte får att få körkortet snart. Det bästa av allt att allt slit av dagens arbete gav resultat jag klarade ytterligare en fas. :) Nu har jag bara tre repitionsfaser att klara av innan jag kan skriva upp :) Det börjar närma sig körkortet. I morgon blir det att åka till körskolan igen med Madde :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film..

// Malin Erika Josefin

kära dagbok!

Idag har jag varit med Madde hela dagen vi har lagat mat, sen gjorde vi även våfflor senare på kvällen, men det blev tyvärr inte jätte lyckade eller vad säger du madde :P hehe. Men dem gick att äta iallafall. Sen höll jag på att glömma en sak vi pluggade också lite på teorin till körkortet också så man kan få det någongång, det börjar dra ut på tiden nu..

Nehe nu ska jag hoppa i säng! hej då


moln, moln, moln

Nu var det ett tag sen man såg solen, men det sägs efter regn kommer solen så man får hoppas att solen snart dyker upp igen.

Som ni ser så är inte vädret så fint idag:



Men vi får hoppas att det snart blir soligt igen.

Men på tal om något helt annat så börjar snart skolan igen för min del, ska börja på komvux eller vuxenutblidning eller vad det nu egentligen heter. Jag måste ha Engelska B för att kunna jobba med det jag vill, hur lustigt det än låter så måste man ha det för att få jobba med människor iallafall om man tänkt bli lärare eller jobba på dagis. Kan jag tycka är lite konstigt men så är det iallafall. Men det blir nog bra tillslut. Ska till komvux i morgon för att bestämma vilka ämnen jag ska läsa och sen lägga upp mitt schema. Jag ska läsa heltid vilket innebär att man måste läsa 4 olika ämnen, om man läser heltid så får man nämligen studiebidrag på 2600 tror jag, pengar är ju aldrig fel så det är klart man ska läsa heltid så att man tjänar lite pengar även att man pluggar.

Jag hade tänkt att åka till frisören snart behöver verkligen klippa mig. Jag fundera på att färga håret i en brun nyjans (ungefär lika mörk brun som jag har nu) sen har jag funderat på att lägga i lite ljusare slingor i håret också känner ett stort behov att förändra mig. Vad tror du om det? Eller har du något annat förslag som man kan göra med sitt hår?

/ Malin Erika Josefin Bäckwall

RSS 2.0