Vi börjar gå mot kallare tider.

Nu börjar man verkligen börja känna att vintern är snart här, usch jag tycker inte om kylan alls. Men en sak som är mysig med vintern är att det blir julafton och har det mysigt, träffar släkt och vänner. Jag tycker att det kan vara snö på Julafton men sen efter julafton ska snön försvinna för snön är oftast jobbig och besvärlig.

Men nog om det idag vaknade jag klockan halv nio och började plugga jag blev lite rädd för mig själv där för ett ögonblick det är inte likt mig att vakna så tidigt och jag brukar defenitivt inte plugga så tidigt men det är väl bara till att erkänna att jag känner lite smått panik över nästa vecka i skolan men vad ska jag göra, jag är inte mer än människa.

I morgon ska jag på halloween fest det kommer verkligen bli jätte skoj. Jag och Madde var i kalmar igår  och köpte en del grejer tills i morgon. Det kommer verkligen bli en lyckad fest. Min Richard ska också med det kommer verkligen bli jätte skoj..

Nehe nu ska jag göra mig iordning ska träffa tove vid tolv.

Ha det så bra


Blir så arg!

Blir så arg på dessa levrantörsgubbar, pappa har beställt en sak vet inte riktigt var det var för något men dem skulle iallafall komma och lämna det här hemma på förmiddagen men tror du att dem har kommit än nej då inte en chans att dem har gjort det, dem håller aldrig tidern hur lång är deras förmiddag kan man ju undra? Så nu får jag sitta här hemma och vänta på dem tills dem kommer eftersom mamma är på jobbet och pappa är också på jobbet och någon måste ´ju vara hemma och ta emot dem. Herregud tror dem att man inte har ett liv eller? Nej jag gillar att sitta här och vänta och ha det tåkigt när jag istället kunde ha det trevligt och täffa richard nu istället, dem är ju helt sjuka i huvudet.

En sur Malin

Uppdatering av mitt liv..

Det börjar gå lång tid mellan uppdateringarna på min blogg men det beror på att jag träffat en helt underbar kille som heter Richard och han har en egen lägenhet vilket gör att man är ofta hos honom vilket dem flesta kanske förstår så därför får jag inte tid med att blogga.

I fredags piercade jag tungan vilket jag skrev att jag skulle göra i det tidigare inlägget. Jag och Richard åkte in till kalmar redan vid klockan 12 den dagen och jag hade fått tid att pierca mig klockan fem snacka om att jag var verkligen jätte nervös när klockan började närma sig fem, men Richard var ju med mig och försökte hålla mig lugn. Men när vi gick till Dynamite så frågar dem om jag hade legg med mig och givetvis hade jag glömt det hemma, men sen fick richard uppvisa legg så det var tack vare att han var min pojkvän som gjorde att jag fick pierca mig. Sen fick Richard följa med mig in i det lilla rummet som den stora händelsen skulle hända. När jag in där blev jag verkligen jätte nerös och det var väldigt tur att Richard var med annars hade jag ALDRIG vågat göra det. Hon som skulle pierca mig var jätte bra hon sa exakt hur allt gick till och hur jag skulle sköta det. Sen någon minut senare var allt klart och jag var väldigt stålt över att jag äntligen vågade göra det. Så nu har jag äntligen den tung piercingen som jag alltid velat ha.
På kvällen kom Madde, Chrille och Tove hem till Richard vi hade tänkt att dricka lite innan vi senare drog vidare till Twenty Nine och fortsatte att festa där men det var lite små segt för min del eftersom jag inte kunde dricka eftersom tungan var ganska svullen. Men det var ganska roligt iallafall, man har alltid roligt i det sällskapet :)

Sen har jag varit hos Richard hela helgen och mest tagit det lungt.

Ikväll blir det till att kolla på Andra Avenyn :)

/Malin


Rubrik?

Det känns som att det var väldigt länge sen jag bloggade nu det kan nog en del hålla med mig om. Men jag har helt enkelt inte haft tid att blogga har haft så mkt annat att göra.

I fredags var jag med Richard vi hade inget att göra så vi ringde Malena och Oscar och frågade om dem ville hänga med oss till Twenty Nine och ta en drink och snacka lite, men det blev inte riktigt som vi tänkt från början, men är ni förvånade det brukar aldrig bli som jag tänkt från början:P Men iallafall det blev fler drinkar än bara en sen bjöd Richard mig på en Tequila den satt fint det var en 6:a med och som alla vet så är den ganska stor men men den gick ner, värken han eller jag kom ihåg vilken ordning man skulle ta allt men nu vet vi först tar man saltet sen Tequilan och sist citronen det måste jag komma ihåg till nästa gång. Men kvällen blev väldigt lyckad, tråkigt att Tove inte kunde komma men nu på fredag blir det annat för då ska vi till Twenty nine igen och då kommer tove med och sen även Madde, Chrille och sen Josephine och sen även Richard troligtvis :)

På fredag är det en stor dag för mig jag ska till kalmar med Richard han ska hänga med mig som stöd, jag ska Piersa Tungan herregud hur vågar jag egentligen jag kommer vara så nervös så jag kommer vara helt vit i hela ansiktet, men jag har velat göra det väldigt länge nu så jag tänker nu eller aldrig. Så vid klockan 17,00 den 24 oktober då gäller det. Men det kommer gå jätte bra hoppas jag och det kommer bli så himla fint sen när svullnaden har lagt sig och det har läkt ordentligt längtar redan :)



Malin

hejsan!

Idag har det varit en seg dag för mig men det kan vara skönt med sega dagar också bara det inte sker allt för ofta. Men man har fått lite nytta gjort iallafall har skrivit lite på engelskan som jag ska vara klar med tills på måndag, för att jag ska slippa lägga så mycket tid på det i helgen så tänkte jag ha som mål att bli klar innan helgen givetvis.

Sen vill jag bara säga Grattis ännu en gång till Madde som fått sitt körkort idag :) Nu får jag en kämpe glöd att jag också ska bli klar med det fort eftersom jag inte alls har mycket kvar på det alls. Det gäller bara att bestämma sig för att klara det.

Vet inte så mycket mer om vad jag ska skriva, det får räcka så!

hej svejs

Varför gör man saker man får ångra!?

Det är den stora svåra frågan varför man gör saker som man sedan får sån ångest över. Jag antar att det blir så eftersom man inte riktigt tänker på konsekvenserna, man handlar innan man har tänkt. Det är något jag måste bli bättre på att tänka innan jag gör en sak annars kommer jag hamna i denna situationen igen när jag får sitta med ångest över en sak som jag gjort som jag verkligen önskar var ogjort.



Men nog om det.. igår var det en bra dag, jag skulle ta chansen med att snacka med klicken för han bad mig om det så givetvis tog jag den chansen (vi hade varit ovänner för er som inte visste om det.) för jag har verkligen inte råd att förlora den killen han är min bästa killkompis jag någonsin haft, han säger inte bara att han bryr sig om mig och sen skiter i mig han menar verkligen att han bryr sig och det bevisar han också genom att alltid finnas vid min sida om han får chansen och har orken, men det ska vara mkt till för att han inte skulle göra det. Man kan säga att han alltid skulle hjälpa mig om jag bara lyssnade på honom och försökte ta till mig det han ger mig råd om. Nu ska jag verkligen skärpa mig med det när det gäller att lyssna på honom alltså eller jag ska börja ta till mig av det han säger eftersom han alltid vill mitt bästa och det vet jag. :) Jag vill bara säga det en människa som klicken finns det inte många av. Han är den bästa :) han är person man verkligen ska vara rädd om.

Idag ska jag träffa tove, nu ska jag göra mig iordning!

Jasmine grattis på födelsedagen om du läser detta :) Ha en bra dag hör av dig när vi kan ses :)

Malin

pataj!!

snart är det party som gäller ska hem till en  av mina tjejkompisar som ska ha fest. Dem kommer snart och hämtar mig det kommer bli en lyckad kväll :)




det var allt för mig ikväll :) ha det så bra!

You name It!

haha det är en replik som vissa personer verkligen gillar :) Eller hur du vet vem jag syftar på :) ;) Nog om det idag har jag varit hos min kära syster det var jätte trevligt det var ett tag sen man umgicks med henne, det har bara blivit att man träffats i skolan. I morgon har jag Geografi prov det kommer handla om Jordskorpan det kommer nog gå finemang även om att man inte hunnit plugga så mkt eftersom en kompis hamnade i nöd och då måste man givietvis ställa upp där först och främst. Ikväll är min kväll uppbokad framför tv:n nu vid klockan 20.00 är det ett program som det finns snygga killar i förhoppningsvis det heter något som do me to a topmodel eller något i den stilen. Sen ska jag plugga lite igen innan det andra programet börjar vid klockan 22,00 kommer inte ihåg vad det heter riktigt men det handlar om överviktiga kvinnor som får betalt för att sätta sig på folk :) hehe.
Så ser min kväll ut, i morgon blir det till att träffa Madde ska bli riktigt trevligt, det var ett tag sen man träffade henne.

Ha det så bra! /Malin

Regniga dag!

Jag kom nyss hem från skokällaren mamma tyckte vi skulle dit och kolla på Rean dem hade det skulle tydligen vara jätte mycket rea där just nu. Jag tänkte att det kan ju inte skada att åka dit och kolla eftersom jag ändå ville ha ett par nya stövlar. Jag hittade ett par tillslut men dem var givetvis inte på Rean det är så typiskt, men dem var inte alls dyra iallafall dem kostade 500 kr det tycker jag inte är så farligt dyrt.

Här kommer en bild på dem:



inte världens bästa bild men ni kan se på ett ungefär hur dem ser ut iallafall.

Mina planer för dagen är inte så stora jag ska nog plugga lite till körkortet sen ikväll blir det till att kolla på Andra Avenyn den serien är så himla bra :)

Ha en bra dag!


...

I mitt förra inlägg skrev jag att jag skulle bättra mig vilket jag kan säga att jag gjort än så länge eller jag har iallafall gjort det jag skrev att jag skulle ha gjort, jag har gjort 8 av 21 frågor på Geografin och det är en bra start tycker jag. Sen har jag läst lite på teorin till körkortet också, ganska mkt man ska kunna men det kommer man väl klara av efter lite övning. Det kommer nog gå finnemang.. Idrotten idag var riktigt roligt faktiskt jag brukar inte vara en idrottsfantast men idag var det skoj, vi gjorde lite kast och sparkar jätte roligt, men det är nog inget för mig som jag skulle kunna hålla på med men det var riktigt skoj att testa på iallafall. :) 


 
Jag blir så himla arg på min engelska lärare jag har nu, jag läser ju engelska B jag hade ett samtal med henne för hon skulle berätta för mig hur det hade gått för mig på det muntliga talet jag hållt för klassen och sen en uppsats som jag lämnat in. För det första säger hon att jag har för svenskt uttal när jag pratar engelska men herregud vad kan hon begära ?? Jag är ju från Sverige och har bott i Sverige i hela mitt liv det är klart att jag har ett svenskt uttal då tycker jag iallafall. jag tycker det viktigaste är att man kan bli förstådd att dem som lyssnar på en kan förstå vad man säger, det tror jag dem som lyssnade på mig inte hade några som helst problem med. Men men det är väl bara till att ta nya tag och försöka att prata mer med ett engelskt uttal.

Sen blir jag så irriterad på dem som bara snackar en massa bull shit bara för att smickra en för studen och sen bara dra sin väg utan att ens säga någonting alls bara sticka. Fy fan sånt gör mig riktigt förbannad.

Så mitt mål nu i livet är att bli en bättre människa och ta tag i saker och ting som gör en arg eller besviken och inte bara rymma från sina problem. För om man rymmer kommer problemen ändå ifatt en tillslut och då blir det oftast ännu jobbigare än vad det var innan. nehe förlåt för ett väldigt argt inlägg det brukar jag oftast unvika men idag kände jag att det behövdes att få skriva av mig lite jag får be om ursäkt. Nehe nu ska jag gaska upp mig och ta tag i problemen :)

ha en bra kväll :)

Ta tag i livet!

Igår kom jag fram till att jag ska ta tag i mitt liv, kan inte hålla på som jag gör nu längre det förlorar jag aldeless för mkt på att göra. Det känns skönt att börja om, jag ska sluta med att säga att jag ska göra en sak och sen blir det att jag gör en helt annan sak, jag ska börja göra som jag säger helt enkelt, annars kommer ingen lite på en tillslut och det vore väldigt jobbigt.. Detta har jag sagt att jag ska göra många gånger att jag ska skärpa till mig men det har inte blivit av, så jag tror säkert att en del som känner mig väl tror att jag även denna gången kommer att misslyckas men där har ni fel för nu jävlar ska det bli ändring.

Snart ska jag till skolan har hälsa och välbefinnande nu på morgonen där vi ska testa på jujutsy det ska bli spännande. När jag slutat skolan ska jag hem och plugga lite på teorin till körkortet för det är också en sak jag har bestämt mig för nu att jag ska bli klar med körkortet så fort som möjligt så jag slipper att tänka på det mer. Sen ska jag även plugga lite Geografi har prov på torsdag tror jag det var, det kommer handla om jordskorpan, det kan nog inte vara så svårt. Det är så min dag kommer se ut.

Ha det så bra!

segt!

Idag kommer det nog bli en segt dag kommer bli själv här hemma sen mamma åker till jobbet och pappa han jobbar också. Men det kan vara skönt att vara ensam ibland så att man kan tänka och bara ta det lungt. Man har en del att tänka på just nu. Men allt kommer nog att lösa sig tillslut, det vore ju konstigt annars. Senare idag kanske jag ska vara med Malena sen hade jag tänkt att plugga lite teori till körkortet, jag måste ju få det där kortet någon gång så jag slipper tänka på det mer. Jag tycker egentligen redan nu att det har tagit aldeless för lång tid att skaffa körkortet för mig..
 
Ha det så bra !

RSS 2.0