Vill ha vår!

Nu vill jag ha vår, jag är trött på kylan och snön men visst just nu förtillfället är det som tur är ingen snö ute, men det är fortfarande lite kallt ute. Jag vill ha värme så man kan gå ute i bara en enkel klänning och njuta av värmen utan att behöva hacka tänder och skaka. Men man måste försöka att tänka postivt för varje dag som går ju nämre sommaren kommer man och det känns väldigt skönt, sen har man också ställt om klockan till sommartid vilket känns som ett tecken i rätt riktning. Det är så skönt när det börjar bli ljusare om kvällarna så man slipper att det börjar bli mörkt redan vid klockan 4 på eftermiddagen. Så Tove du ska vara glad över att du befinner dig där du gör för det innebär att du kommer ha sommar i ett halvår vilket är väldigt skönt och bra. Igår var det ganska bra väder så då bestämde jag och Richard oss för att gå en runda så vi gick en runda i skogen men som vanligt klantade jag till mig och föll ner i ett stort hål med ena benet så hela mitt ena ben försvann i "underjorden" det var ganska skrämmande men kul, Richard hade ganska kul åt det men det är ju inte så lustigt jag hade nog också skrattat om han bara föll ner i ett hål med ena benet. Men nu måste jag fortsätta att jobba hårt !!:)

god morgon!

nu ska jag snart till jobbet bussen kommer snart som ska ta mig till jobbet. Hoppas på lika bra försäljning idag :)

Ser framemot kvällen :) Kommer bli jätte kul.

Malin


Lyckad arbetsdag!

Ja som ni läste i det tidigare inlägget låg jag bra till i min försäljning innan lunch men allt gick bra idag jag fick 14 totalt tro det eller ej men det flöt på helt enkelt. är väldigt nöjd och glad, det är mitt personliga rekord.
Nog om jobbet!

I morgon är det fredag vilket betyder utgång för min del, jag och tove ska festa i morgon för hon åker på söndag till Indien och då har hon fått för sig att hon ska vara borta så länge som 2 månader men förhoppningsvis går dem 2 månaderna väldigt fort. :) Men det känns lite jobbigt att gå på Systemet här i Nybro för att det känns som att dem känner igen en hela tiden och då känner man sig verkligen som en stammkund även att det inte är riktigt så illa. Tyvärr ska inte Richard med oss ut i morgon men det är inte hela världen man behöver inte alltd festa tillsammans det ska nog gå bra utan han också under den kvällen eftersom jag senare får träffa han iallafall eftersom han kommer vara min privata chaufför :) så då får man sova hos honom i allafall vilket är väldigt mysigt.

Igår köpte jag ett par snygga skor Björn Borg känner att jag verkligen behövde köpa ett par nya skor.

tyvärr kan jag inte lägga in en bild på skorna för min kamera var slut på batteri men ska försöka att lägga in en bild i morgon.

Malin

Rekord på jobbet!

idag måste jag säga att det verkligen gott skit bra på jobbet jag sitter här nu och har sålt 7 stycken innan lunch och det är verkligen väldigt bra och även mitt rekord :) Väldigt glad är jag. Nu ska jag fortsätta att sälja.

RSS 2.0