Vinter

Ja det finns väl inte så mkt att säga mer än att det börjar verkligen bli kallare och kallare för varje dag som kommer nu, det är ganska deprimerande tycker jag personligen eftersom jag hatar verkligen kyla, man kan inte göra någonting utan att tänka att man måste klä på sig en massa kläder innan man kan vistas utomhus. Men det ända som gör att jag orkar med vintern är att jag vet för varje dag som går så kommer man närmare sommaren :) Det är helt underbart :)

Men det är lite mysigt när julen börjar närma sig och det är tända ljus överallt. Jag och Richard pyntade hans ballkong för några dagar sen, det blev verkligen jätte mysigt vi virade granjilang runt räcket och sen en ljusslinga också väldigt lyckat resultat tycker jag. :)

Såhär blev resultatet!! :)



Hej hopp!

vilken underbar kväll!

igår så åkte jag och richard in till kalmar och kollade på bio vi kollade på rallybrudarna som ni redan visste om eftersom jag skrev det i förra inlägget. den började vid kvart i nio vi var tvunga att hämta ut biljetterna senast klockan åtta. Richard ringde till mig och sa att jag skulle vara klar till klockan fem så vi kan åka in till kalmar då, men då tänkte jag varför vill han vara inne i kalmar så långt innan själva bion började men det var ju bäst att göra som han ville :) det ångrar jag inte en enda sekund. när vi kommer in till kalmar så gick vi runt jag hade inte en aning om vart vi skulle så då frågade jag honom vart vi var påväg då sa han att vi skulle göra något skoj sen säger han att vi ska gå till en resturang och äta en fin middag :) han är verkligen världens bästa. Vi går till en fin resturang italy tror jag den hette kommer inte riktigt ihåg. vi beställde jätte god mat vi åt kyklingspätt pommes och beanersås det var verkligen jätte gott och väldigt gulligt av honom att bjuda ut mig :) sen åt vi efterrätt, efterrätten bestod av vaniljglass med frächa frukter det var också jätte gott. Sen när vi ätit klart är det snart dags att hämta ut våra biobiljetter.

Filmen var bra tycker jag men den var inte riktigt så rolig som man trodde att den skulle vara men den var ändå rolig. Så om man ska sammanfatta kvällen så var den helt underbar men det är väl klart man har ju en underbar pojkvän också :)

Det var allt för denna gången. Är så glad att jag träffade honom.


Ingen fara!

Ingen fara, Allt är bra.
[korsade fingrar bakom min rygg]
Jo, Jag lovar Inget är Fel.
[Instängda skrik bakom mitt leende]
Jag mår bara Fint, Säkert.
[Stängda ögonlock över brännande tårar]
Ingen fara, Allt är bra.


Tycker den dikten är väldigt fin, många människor känner säkert exakt så som dikten är att dem har ett fejkat leende utåt men i själva verket  så lever dem i ett stort kaos som ingen skulle kunna förstå.

Denna dikten satte jag inte in här för att jag känner så, ni behöver inte alls vara oroliga utan jag valde att ha med mig den i min blogg för jag tycker den är fin men samtidigt sorlig.

Ha det så bra! Malin

Bio ikväll.

Nu hade jag tänkt mig att ta mig tid till att uppdatera min blogg. Just nu sitter jag hemma och väntar på att Richard ska sluta jobbet så att vi kan träffas lite senare vi ska kolla på bio ikväll vi ska se Rallybrudarna, vi har nämligen varit tillsammans i 1 månad på söndag så tänkte vi "fira" det lite i förskott. Annars idag blir det väl bara att man kommer ta det lugnt. En sak som jag inte kan förstå riktigt är vart veckorna tar vägen jag tycker att det känns som att det är helg hela tiden, veckorna går så himla fört nu förtiden, det kändes nyss som det var fredag och se nu är det redan fredag igen.



Man kankse skulle ta och läsa lite i engelska boken kankse jag ligger efter som bara tusan när det gäller läsandet man ska ha läst till kapitel 17 eller något och jag har bara kommit till kapitel 3 ungefär illa!

Malin

Regniga dag!

Idag har min dag börjat med att jag gick till skolan vid 10 eller Richard körde mig dit om man ska vara petnoga. Sen efter det så åkte han jag och hans bror till torsås vi skulle hämta hans vinterdäck det gick bra men jag tycker dem som hade hand om stället var dålig på servis men men sånt är livet. Sen körde Richard hem mig igen och nu sitter jag här framför min lilla dator som blir allt med sällan att man gör, men det har ju sina orsaker man är ju nykär och då har man inte tid att sitta vid datorn :)

Nu sitter jag och väntar på att tove ska ringa mig vi ska in till kalmar så vi kommer ifrån Nybro en sväng är trött på att vara här hela tiden. Jag vill flytta till en större stad Göteborg skulle vara helt perfekt men vem vet det kanske blir att man bosätter sig där någon gång i sitt liv. :) hoppas på det!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Ni får ha det så bra alla mina kära läsare.

Vill ha sommar nu!


kylan närmar sig med stormsteg!

Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera min blogg just nu förtillfället men det har sina orsaker, jag är inte hemma så mycket utan jag är hemma hos Richard istället och då tar man inte sig tid till att sätta sig vid hans dator och blogga. Men så är det, jag försöker att göra det så fort jag får tid iallafall.

I fredags var jag och Richard på halloweenfest hos madde och chrille det var en lyckad fest men det som man blev lite besviken på var att det smink man hade köpt och lagt ut en massa pengar på funkade inte alls bra det var väl för gammalt eller något jag vet inte men det funkade inte iallafall, allt slutade med att man fick gå dit i sin vanliga outfitt men det gick bra det med :)

Sen resten av helgen har man bara mest tagit det lungt.

Nehe nu måste jag plugga lite på geografin tror att jag har ett muntligt prov i morgon om vatten, jag har ingen koll på skolan just nu men det är väl så när man är nykär eller var säger ni? :)

Malin

RSS 2.0