hej alla glada !

Nu har jag och Tove fått flytta hem igen vårt sambo liv är slut, det är ganska skönt att bo hemma igen.. Min syster och hennes pojkvän kom hem i lördags det var jätte kul att träffa henne igen har saknat henne jätte mycket. Men det som inte var alls kul var att ge henne beskedet om att Mormor hade dött, hon blev självklart väldigt ledsen men hon tog det ganska bra iallafall. För även hon insåg hur svårt mormor hade det nu framåt slutet hon kunde knappt inte göra någonting förens hon fick ont i kroppen. Men livet känns ganska orättvist att hon som var en sån god människa inte fick leva längre än 62 år. Medans våldtäcks män och andra dåliga människor får leva mycket längre.



På fredag kommer det bli en jätte jobbig dag, då ska mormor begravas. Men som tur är så kommer Christian vara med och vara ett stöd till mig, annars vet jag inte hur jag skulle klara det. Tack älskling :)

Nehe nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Ses

kära dagbok!

Nu var det ett tag sen man skrev här men det har sina orsaker.. För några dagar sen hände det något som inte får hända min mormor avled på sjukhuset. Ingen hade förberett sig på att det skulle kunna hända, hon åkte in till sjukhuset för att hon kände att hon hade ont i hjärtat. Men eftersom doktorerna hade kollat hennes hjärta innan dess och allt var bra så tänkte man att hon inom kort skulle komma hem igen och allt skulle vara som vanligt igen. Men det blev inte så tyvärr, när min kusin frågade mig på msn om jag hade hört den hemska nyheten så misstänkte jag att något riktigt var på tok och när han sa att mormor hade dött blev jag helt förstörd och jätte ledsen ingen hade en tanke på att det skulle kunna hända allt hände så plötsligt. Livet är så jävla orättvist ibland, hon lämnade oss aldeless för tidigt hon blev bara 62 år gammal.
 
Men nu när man har lugnat ner sig lite så tror jag att det var bäst det som hände hur fruktansvärt det än låter. Det som gör att jag tror det var att det gick inte en dag utan att hon hade svåra smärtor och fick tugga i sig en massa mediciner som vi alla vet är onyttigt på en längre sikt. Jag hoppas och tror att hon har det bättre där hon är nu.

R.I.P Mormor



....

Om någon sårar dig djupt,
Om din själ skakar till någon gång,
Om det inte finns nån som lyssnar,
Om du gråter dig till sömns o skriker till sömn,
Ring mig jag kommer alltid att finnas där!

Lägenheten! Dag 2

Nu har jag och tove lyckats att ta oss egenom två dagar tillsammans i längenheten det har gott riktigt bra men man kan aldrig veta hur detta kommer att sluta.. Malenas och Oscars katter är väldigt speciella dem är väldigt närgångna när vi vaknade idag hade vi dem på oss, dem är alltså väldigt keliga av sig. Idag vid klockan tolv gick vi till Toves jobb Sandbergs konditori för att fixa mackor som vi skulle ha till frukost, sen gick vi vidare mot stan och köpte mat för dessa dagar. Man kan helt enkelt sammafatta dagen som en lyckad dag..

Det var allt för mig denna gången. Nu ska jag göra mig redo för att hoppa i säng..

Flytten

idag är det dags att flytta till kungshall under några veckor. Det känns knäppt att packa en stor väska för att förflytta sig 3 km ungefär men det ska bli kul hoppas jag.. Om jag skulle bete mig lustigt efter ett tag kan det bero på sömnbrist tove är inte speciellt kvällstrött och jag har en liten rädsla över att jag kommer bli utsatt för detta genom att gå långa kvällspromenader vid 23 tiden ungefär eller ännu senare men det ska nog gå bra.. Men nu tror jag att jag är klar med all min packning iallafall annars om man skulle ha glömt något är det inte hela världen man kan bara cykla hem och hämta det..

uppdatering av dessa dagar kommer senare..

hej så länge

"Sambo"

På fredag ska jag och Tove bo i min syrras lägenhet eftersom hon och hennes pojkvänn ska på utlandssemeter i 14 dagar. Vi har lovat dem att ta hand om deras två katter medans dem är iväg, det kommer nog att gå jätte bra. Dessa två veckor kommer nog bli jätte bra men man vet aldrig hur det kommer att sluta :P

Malin

Halkbana

hejsan alla glada!

Idag ska jag köra halkbana vid kl. 11,30 vilket betyder att det inte är långt kvar tills man har körkort. :) Det ändå som är dumt är att jag ligger verkligen efter med teorin är på fordonsfasen har tre repitionsfaser och sen ska det nog vara klart.. Jag måste verkligen ta tag i den om jag ska få mitt körkort till sommaren som jag vill, tänk vad skönt att bara kunna ta bilen och köra iväg. Jag återkommer hit sen och skriver hur det gick med halkbanan :) alla säger att den ska vara kul så hoppas att jag kommer tycka det också :)

Jag borde kanske skriva några ord om Balen jag var på i södags, den var precis som jag trodde det var väldigt fint att se alla så uppklädda och fina, men dess värre var det inte jätte kul. Men jag ångrar inte att jag gick :)

Uppdatering av halkbanan
halkbanan var verkligen jätte skoj och väldigt lärorik. Man kan inte fatta hur det kan bli en sådan skarp sladd bara för att man kör lite, lite för fort eller svänger för kraftigt, men det vill jag lova att det verkligen blir en jätte sladd. När man skulle hänga upp och ner i bilen var också ganska otäckt allt blod rann ner i huvudet fort och man kände sig väldigt tung. Den sista grejen man skulle göra handlade om alkohol hur farligt det är att blanda alkohol med bilkörning, man fick sätta på sig olika glasögon och sen skulle man gå slalom mellan stolar och det var verkligen jätte svårt det kändes som man hade dryckigt en hel del.. Slutligen kan jag bara säga att denna dagen har varit helt toppen :)

Tack för mig

Bal på slottet

hejsan alla glada läsare..
 
Idag har det varit fullt upp än så länge eftersom det är bal på slottet ikväll :) Redan vid klockan nio var jag hos frisören och fixade min baluppsättning eftersom jag skulle fotograferas 12.20 gäller att vara ute i god tid. Just nu sitter jag här med allt fixat (lite jobbigt eftersom man måste vara väldigt försiktig med håret), jag väntar på att Madde ska bli klar vi ska åka in till kalmar slott vid klockan 16,30 bara för hon och Chrille ska fotograferas. Det känns lite lustigt att gå på bal det känns lite falskt eftersom man inte är van vid att vara såhär tillfixad, men det ska nog bli kul hoppas jag :) Man känner sig verkligen speciell idag efter man har åkt runt till alla ställen och låta sig fotograferas, först var jag hos fotografen i kvarna slätt, sen åkte jag vidare till Christian, dem tyckte jag var jätte fin och sist men inte minst åkte jag hem till min syrra och visade henne och sen åkte jag hem och åt och nu sitter jag här. det ska bli kul att se hur alla sina kompisar ser ut. Jag kommer att uppdatera efter balen..

fortsättning följer....

Studenten
nu är även studenten över det var verkligen så kul som jag trodde att det skulle vara :). Dagen började hemma hos en klasskompis som heter Elin vi var där redan vid 8,00, där var vi kankse i 2 timmar sen åkte vi vidare i ett hölass till skolan vi åkte runt lite i stan innan vi anlände till skolan. Väl i skolan skulle vi fotograferas så fort vi kom dit gruppfoto med klassen. efter det gick vi till Aulan för att lyssna på rektorn och dela ut olika stipendium och sen var det även sång där inne. Sen gick alla treor in i matsalen för att äta, där inne sjöng lärare en låt till oss studenter. Sen gick alla treor klassvis upp till sina klassrum och hade betygsutdelning och sen var det dags att ställa sig redo för att gå upp på scenen vid detta lagret var jag väldigt nervös. men sen blev det bättre när vi kommit ner från scenen och man tog emot alla blommor från släktingarna.

Sen var det dags för att gå till badhusparken med alla dessa blommor det var väldigt tungt och varmt, väl framme i badhusparken hoppade jag, tove, stina och madde in i den röd cab och sen åkte vi några varv inne i stan sen åkte vi hem och firade vidare med våra släktingar och tillslut blev det in till kalmar till Vallen - det var skit skojj !!!

Tack och hej

HERREGUD!!!

Kan inte fatta nu är det verkligen när den stora dagen, det är i MORGON vi tar studenten  då man ska vara stor och vuxen och veta hur ens liv kommer att se ut. Det trodde man iallafall när man var yngre, men jag kan medela alla att det verkligen inte är så, man vet inte så mkt mer bara för att man tar studenten det är snarare tvärtom. Men i morgon är den stora dagen iallafall, jag har jätte svårt att förstå att den dagen man har längtat efter i stort sätt hela sitt liv är i morgon..

Jag var en sväng i skolan förrut idag eller jag lämnade av Christian vid skolan snarare han skulle dit och städa sitt skåp, då ser jag att dem håller på att bygga scenen som vi ska springa ut på i morgon, då fattade man att det verkligen var i morgon allt ska hända.. Det kommer bli kul att ta studenten men det kommer också bli väldigt nervöst :)

vi ses :)

Imorgon madde när ni kommer och hämta mig vid tio i åtta är vi studentfina och klara.. Herregud kan inte fatta det :)

bye

RSS 2.0