En dag på stranden :)

Idag har det varit en riktigt slappis och skön dag, jag Tove och hennes lillasyster har varit på öland och solat och badat givetvis var vi där när dem bästa soltimmarna var där så vi skulle ha en möjlighet att få lite färg. För ovanlighetens skull så brände jag mig inte idag :) jag är både glad och besviken för det känns inte som man fått någon mer färg bara för att man inte bränt sig, men man får hoppas att man blivit mer brun även att man inte bränt sig :)

//Malin

hejsan alla glada :)

Jag vet att jag inte är en sån aktiv bloggare precis men jag tycker att det är så svårt att veta vad man ska skriva. Vad som andra är intresserade av att veta. Jaja strunt samma. Nu sitter jag hos min syster medans hon är på jobbet kände att jag behövde komma ifrån lite ganska skönt att bara behöva tänka och ta hänsyn till sig själv ibland. Men samtidigt skulle jag inte kunna flytta hemifrån ännu trivs aldeles för bra hemma. Snart kommer pappa hit med bilen så ska han och jag övningsköra lite grann, herregud det var jätte länge sedan jag körde bil nu. Vi får väl se hur det går, vi ska öva på att pakera det svåraset av allt nästan eller det tycker jag nu iallafall men det kan ju bero på att jag inte ha övat på att pakera så mkt.

Men om jag mot alla odds skulle flytta någonstans redan nu så skulle jag vilja flytta till Göteborg den staden är aldeles underbar :)

Jaja nu kommer nog pappa snart!

// Malin


Strålande sol :)

hej alla glada äntligen har solen vågat sig fram. Jag älskar verkligen när det är varmt ute och solen skiner det är helt underbart. Hoppas bara att det kommer hålla i sig nu det fina vädret :) Idag fyller min Syster år vill bara säga Grattis !!! Idag blir det att man ligger i polen hela dagen, vi ska snart åka ska bli så himla skönt det gäller att passa på så länge det är fint väder.

//Malin

hejsan alla glada:)

Idag känns det som jag gjort någon nytta iallafall, jag har rensat ur min gaderob som verkligen var på tiden. Jag hade kvar väldigt små kläder som jag verkligen inte kan ha idag, kan inte fatta att man var så himla liten när man gick i 8:an, man var väl inte så stor som man trodde att man var :P. Det bästa med att rensa gaderoben är att det blir ganska lite kläder kvar vilket innebär att man måste köpa nya kläder :) hoppas att jag och Tove kan åka till Göteborg och shoppa, det är verkligen en underbar stad Göteborg. Nu hoppas jag att Tove snart ringer mig så vi gå en sväng.

Sen på tal om något helt annat så har jag funderat på att tatuera ett litet hjärta på insidan av ena handleden till minne av min mormor eller egentligen ska jag ha det hjärtat till alla som dör för mig som betyder mycket för mig. Jag gillar inte att bara tatuera mig utan att det har en viss betydelse så detta passar mig perfekt :)

Det var allt för mig denna gången / Malin


hej!

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att blogga nu en period men det beror på att jag helt enkelt inte vet vad jag ska skriva. Men jag ska försöka att bli bättre att skriva här.. Idag har jag och Tove Stor varit hela dagen. Hon har malt sönder min hjärna med alla hennes tankar och funderingar. Hoppas att hon kan komma fram till en lösning på dem snart så att allt löser sig någon gång :) Det kommer det säkert att göra någon gång i livet. Nehe nu ska jag snart hoppa i säng.

Malin

Äntligen fint väder :)

Idag har jag och Syrran varit på stan och små shoppat, jag köpte en kort kjol och sen lite smink. Sen har jag fått hem mina student- och bal foton dem blev väldigt lyckade. I morgon bär det av till öland med Tove vi tänkte att vi ska försöka att få lite färg, man måste passa på när hon är ledig och det är fint väder. Nehe nu ska jag upp och duscha hej svejs..

RSS 2.0