Helg!

Bara en timme kvar på jobbet känns skönt med helg. Idag har det inte gått så bra på jobbet men det är klart man kan ju inte alltid ligga på topp. :) I helgen blir det att fixa det sista med lägenheten det är ganska jobbigt att vo i en stor röra och kaos, men vi har inte kunnat göra så mycket eftersom det måste bli klart med tapetseringen i vardagsrummet och det blir klart i helgen så då kan man börja fixa allt och möblera och allt som man vill ha det, det känns väldigt bra! ha en jätte bra helg!

Sommarjobb!

Idag ringde Ros-Marie mig, hon som intervjuade mig på kundtjänsten på apoteket,jag fick jobbet! Är så himla glad över det.. Men det är bara över sommaren än så länge till augusti men det är bättre än inget då får man fast inkomst vilket är väldigt skönt då slipper man vara orolig över hur mycket lön man kommer få. Jag börjar redan med utbildningen på måndag på det nya jobbet så det ska bli spännade och kul. Så hoppas att det kommer gå bra men det gör det säkert. Nu har man blivit sambo också :) Vi har äntligen börjat kunna flytta in, vi har ägnat hela helgen åt att städa lägenheten, vi har även börjat tapetsera om i vardagsrummet det kommer bli jätte fint när det väl blir klart. Idag ska kanske jag och Richard åka till ikea och kolla på ett matbord, hoppas att vi hittar något som passar oss. nehe nu ska jag fortsätta att jobba. ha en bra dag.

Valborg!

Först hade jag och Richard tänkt att ta det lungt på valborg eftersom det är mycket att göra med lägenheten just nu. Men det blev ändrade planer jag och Richard åkte till Malena och Oscar och firade valborg vi pratade drack lite och umgicks men det blev att jag och richard åkte hem ganska tidigt eftersom det var väldigt kallt ute. Men vi hade det trevligt iallfall :) Uppdatering om vår lägenhet vi har inte kunnat flytta in ännu tyvärr eftersom vi upptäckte att lägenheten inte alls var städad. Väldigt tråkigt eftersom vi hade planerat att flytta in i helgen. Nu ska en städfirma åka dit och städa lägenheten som tur är så att vi får det riktigt fint och rent, vi planerar att kunna flytta in till helgen :) I morgon kommer Tove hem det ska verkligen bli jätte kul att träffa henne igen det var trotts allt 2 månader sedan vi sågs vilket är en väldigt lång tid för oss. Det kommer ta hela natten innan vi har pratat igenom allt, så man lär nog vara lite trött när man ska upp och jobba tidigt dagen efter men man kan ju inte bara strunta i jobbet för det. Idag ska jag övningsköra med pappa troligtvis och sen bara ta det lungt. Ha det så bra!

RSS 2.0