Björn Rosenström!

Igår var Björn Rosenström på Sandra i kalmar. Jag var där med Tove, Malena, Oscar och Hanna Oscar var fylleschaffis smidigt med egen bil hem för då slipper man stå och vänta på bussen man slipper dels betala bussen och sen går det mycket fotare att åka bil hem. Björn Rosenström var verkligen jätte bra iallafall :) Det var väldigt mycket folk man stog på varandra när han väl började sjunga i stort sätt.

Idag fyller min kära kompis år hon blir 19 år idag. Grattis till Tove!!






/ Malin

Glad!

Igår kväll var jag på Vedrans nattklubb Twenty nine med Tove. Det kom väldigt mycket folk var så illa att senare på kvällen fick en del inte komma in pga att det var för full där inne, så man kan väl säga att han hade en lyckad prämier iallafall hoppas bara att det håller i sig nu :) Det var kul igår även att man önskade att vissa aldrig dök upp om man kan säga så.. Lite jobbigt att alla ja samlas på samma ställe om man säger så även dem som inte är ens favoriter. Men så är det, men man kan sammanfatta det som en lyckad kväll iallafall :)

Ikväll blir det att man åker in till kalmar med några kompisar och kollar på Björn Rosenström. Ser framemot en lyckad kväll.

Dem ringde nyss från Jysk och sa att mina madrasser till min dubbelsäng har kommit blev så lycklig så man slipper ligga i det andra rummet där det ända som finns är en säng. Men vi kan inte hämta madrasserna förens på måndag men det ska jag nog kunna överleva :)

Malin


Impulsköp..

Idag har jag varit med Sofia på stan, vi tog en fika och snackade. Sen när vi skulle åka hem så kände jag att jag ville bara gå in på varddag och kolla lite. Det var tur det för jag hittade en jätte fin tröja där..



så ser den ut inte en jätte bra bild men ni ser på ett ungefär hur den ser ut i allafall men den är mkt finare i verkligheten. Sen köpte jag två nya nagelnack också.
Ikväll blir det till att gå till Vedrans premiär av hans Nattklubb som heter twenty nine. Hoppas att det kommer gå bra för honom.
Det var allt för mig för tillf'ället. Hej hopp!

En heldag i kalmar

Idag har jag och tove varit i kalmar hela dagen eller rättare sagt vi åkte in dit efter tolv när hon slutat jobbet. ibörjan var det lite små segt men sen kom jag igång med shoppandet ganska bra. Jag köpte ett bar jeans och sen ett par jeansshorts som är lite längre (dem räcker ner till knäna) som man kan ha ett par tjocka strumpbyxor under så att man inte fryser nu när det börjar bli kallare ute. Sen köpte jag också en skjorta som är jätte fin :) Det har helt enkelt varit en lyckad shopping dag i kalmar med lilla Tove :)


 Hoppas att jag inte har förlorat en väldigt bra killkompis pga av en idiot. Det skule jag inte klara av. Men hoppas att allt kommer lösa sig, det vet jag att det kommer att göra också. För i fortsättningen kommer jag lyssna på dem som verkligen bryr sig om mig.

//Malin Erika Josefin

hejsan!

Idag vaknade man vid klockan 9 för att man skulle hinna i tid till Vårdcentralen skulle ta bort två stygn jag har tagit bort en leverfläck för dem som undrar :) Sen när jag kom hem beslutade jag mig för att jag skulle måla om min väggklocka til svart eftersom allt i mitt rum går i svart och vitt. klockan var tidigare grön.

här kommer en bild på det lyckade resultatet. den är lite nerkladdad men det är bara till att ta bort skyddstejpen så blir det bra..




Mina planer för dagen är inte så stora ska till skolan senare och ha Engelska B, lektionen börjar vid kl. 14,30 och håller på till 16,00. Sen efter skolan ska jag nog träffa Tove ett tag.

Mvh Malin


God kväll!

Först och främst vill jag bara säga att jag älskar denna årstiden det är mysigt när det börjar bli lite kallare och den friska vinterluften som kommer. Men jag tycker inte om när snön kommer, då är det bara besvärligt att ta sig fram och sen blir det lite väl kallt tycker jag.. Men nu är det helt perfekt tycker jag förrut sommaren, men det är klart inget slår sommaren när man ligger och solar på stranden och man riktigt känner hur varmt det är.. Men nog om det..

Idag har jag varit i skolan hade bara en lektion eftersom Geografin blev inställd pga att läraren var sjuk.. Jag läser en jätte rolig kurs där man lär sig hantera Photoshop, kommer inte riktigt ihåg vad själva kursen heter men strunt samma. Det är jätte roligt iallafall att lära sig hur man kan leka och förändra bilder. Men det som är lite synd är att jag inte har tillång till det programet här hemma, det kostar ganska mycket om man skulle köpa det. Har det gamla photoshop men det är inte alls lika bra.

Sen efter jag slutat så ringde jag tove sen gick vi en sväng till stan där jag köpte en liten handväska, jag lånar Toves nu förtillfället tänkte att jag köper mig en egen så kan hon få tillbaka sin. hehe

Såhär ser den ut:



tycker den var jättefin eftersom den var så enkel ändå inte en massa krimskrams på den :P Sen är det bra att den har ett långt axelband så man slipper hålla den i handen.

På återseende! /Malin

Tips!

Köpte en ny mascara igår, den är verkligen jätte bra. Madde tipsade mig om den och då tänkte jag att man kan ju alltid testa och den var verkligen jätte bra :)




 så här ser den ut! Den heter Masterpiece MAX det är märket MaXFactor!! kommer inte riktigt ihåg hur mkt den kostade men den ligger väl runt 160 kronor.

Uppe med tuppen!

hejsan alla läsare!

Idag är det min lediga dag, är alltid ledig på onsdagar riktigt skönt eftersom det är mitt i veckan. Man kan säga att jag har ett ganska bra schema egentligen när jag går på Vuxenutbildningen eller som jag säger komvux. Men jag har bara en liten fundering varför man vaknar kvar över åtta när man kan sova mycket längre, men det är ändå ganska skönt att vakna tidigt för då sover man inte bort dagen iallafall.

Idag hade jag tänkt att plugga lite, har en hemtenta i geografi som ska vara inlämnad i morgon så det är en hel del att göra. Men tror att det inte är så svårt. Sen hade jag tänkt att måla om min väggklocka till svart eftersom nästan allt i mitt rum går i svart och vitt. Det blir nog jätte bra när precis allt är klart. Ikväll blir det en promenad med Tove när hon kommit hem från Jönköping!!

/Malin

Äntligen!!

Nu kom jag äntligen in på min blogg igen, jag bytte lösenord för ett par veckor sedan och då glömde jag givetvis bort var jag bytt till. Men nu när jag sitter hemma hos klicken tänkte jag att jag testar lite igen och sen helt plötsligt kom jag in :) Blev jätte glad så slipper jag byta bloggadress. Så nu kan jag börja blogga igen :)

snart ska jag byta rum där hemma ska få min syrras gamla rum, det är mycket större än mitt förra och det kommer bli jätte fint tycker jag. jag ska lägga ut en bild här sen när allt är klart så ni också kan se hur fint det blir :)

hej så länge !!

Två koppar kaffe!

Ja tror det eller ej så har jag också börjat dricka kaffe nu, det blev så när man började lära känna Kennie. Det blir att man tar en kopp kaffe när han gör det. Jag har aldrig trott på att kaffe gör en pigg trodde det var bara skitsnack. Jag måste erkänna att jag ändrat mig efter gårdagen. Jag drack två koppar kaffe vid halv elva på kvällen vilket man verkligen inte borde göra för då får man en sån natt som jag haft i natt kunde inte sova alls jag var helt enkelt inte trött, men jag lyckades somna en timme eller något på morgonen men sen var det bara till att gå upp eftersom jag sov hemma hos Kennie i natt och han hade lektion kvart över åtta. Jag börjar inte förens 10 suck ytterligare en sovmorgon åt skogen :P men men det är inte hela världen. Just nu sitter jag hemma och väntar på att skolan ska börja, ska gå och äta frukost nu.

Hejsvejs

tjolahopp !

Jag har fått en del klagomål över att jag bloggar aldeless för lite, ska försöka att bättra mig eftersom ni verkar vara så intresserade av vad som händer i mitt liv :) Men det jobbiga är att jag inte kan komma på vad jag ska skriva men ska försöka att anstränga mig lite mer för er skull.

Idag på morgonen så har jag hjälpt till med att ta ner saker i från Malenas gamla rum eftersom vi snart ska tapetsera rummet eftersom det snart ska bli mitt :). Nu kan jag tänka mig att ni blir nyfikna hur tapeterna ser ut, då kan jag berätta det för er dem är väldigt diskreta, dem är vit/bescha med lite mönster i. Dem blir nog helt perfekta i det rummet. Helst av allt skulle jag vilja ha det rummet som vi har i garaget det är också stort men det säger pappa att jag inte får eftersom det är så mkt jobb med att få det iordning sen är det ytterliga ett rum att värma upp. Men tänk så skönt om man skulle ha det rummet för då får man lite mer privatliv. Men det blir säkert bra med det rummet jag ska få nu också.

Hur har er helg sätt ut ? Min har bestått av fest och sen har jag bara segat. Festade i Lördags med Christian och några vänner till honom. Vi hade det jätte trevligt det ända som var lite dumt var att det blev lite för mkt av den goda drickan, men som tur var så gick allt bra iallafall.

Nehe nu ska jag göra mig iordning inför skolan, efter skolan kanske det blir en sväng  till Madde!

Malin

trött!

sitter i skolan och väntar på att geografin ska börja lite små segt. Sen idag har jag inga större planer mer än att jag ska träffa Jasmine det ska bli riktigt skoj eftersom vi inte setts på ett bra tag nu.

hej svejs

hejsan!

Förvirrad !!!! Varför måste en del saker i livet vara så jobbigt och förvirrande. Varför kan man inte själv få bestämma hur man ska känna eller tycka, jag vill tro att det skulle vara mkt lättare att leva då .. Men vem har sagt att livet ska vara lätt.


Malin Erika Josefin

RSS 2.0