solig dag

hejsan gott folk!

I torsdags efter skolan åkte jag och Tove in till kalmar hon skulle kolla på studentskor och smycken till balen och studenten. Jag ville kolla på de nya fina sommarkläderna de fått in dem hade en hel del, men det tråkiga var att jag hittade inget i den affären där jag hade presentkort men men. Men vi shoppade loss en del iallafall jag köpte en fin längre kortarmad tröjja på min älsklingsaffär Carlings :) den är riktigt farlig att gå in i. Jag köpte också en jätte fin balväska, inte den bästa bilden men jag tänkte då ser ni ju på ett ungefär hur den ser ut iallafall. Det ser nästan ut som det är guld prickar vid kanten men dem glimmar i silver. Den blir jätte bra till min balklänning eftersom den är röd.




Igår var vi på fest hemma hos Tina det var en lyckad kväll.

Det var allt för mig denna gången hej svejs så länge

sol, sol, sol

Hej jag vet att jag har varit väldigt dålig på att skriva här, fy skäms på mig själv :P Men jag har en ursäkt jag har helt enkelt inte haft tid. Det är ganska mycket nu i skolan innan den stora dagen. Nu har jag äntligen klarat av Matte B är så himla lycklig över det, så nu har jag G där. Det ända jag har kvar i skolan nu är att skriva klart ett historia arbete som jag redan har gjort hälften på hade tänkt att skriva klart det idag eftersom betygen ska vara satta idag. Fatta nästa vecka tar jag studenten det är ganska svårt att förstå det att den dagen man har längtat efter i hela sitt liv snart är här.

Vid tre ska jag ha körlektion, han klagar hela tiden på att jag kör för fort så idag ska jag verkligen köra försiktigt och ansvarsfullt så att han inte kan säga något.. Annars slänger han nog ut mig från bilen :P Vi får väl se hur det går.. :)
Ikväll blir det middag hos Jessica, vi ska äta tacos ska bli jätte trevligt :)

Hoppas att det blir en lika blå himel som här på studenten:) det är bara 7 dagar kvar tills studenten nu :)

 

  


Men nu ska jag fortsätta att plugga..

/ Malin

Tjillevippen.

Nu har jag kommit hem från min körlektion, allt gick bra förrutom att min trafiklärare tycker att jag kör aldeles för fort kan inte riktigt förstå hur han menar :P Man kan ju inte köra hur sakta som helst heller, men okej ibland går det lite fort det kan jag själv erkänna. idag var det en helt vanlig dag i skolan gjorde ett excel prov idag så nu är det ytterliga en punkt att bocka av nu innan studenten :) skönt när man börjar att kunna se slutet av skolan och närmre studenten. Ikväll är det bonde söker fru ett måste att se, ska plugga fram tills dess hade jag tänkt så jag blir klar med skolan någon gång..

först innan jag ska plugga hade jag bara tänkt att berätta hur några dagar det är kvar till studenten: det är 9 skoldagar kvar och 14 dagar kvar det är ruskigt nära !! :)


hej alla glada!

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag har haft så mycket att göra så tiden blev knapp. Men eftersom jag fått klagomål på att jag skriver så lite tänkte jag skriva några rader nu :)

Helgen
Min helg har varit precis fullsmockad av saker att göra hela tiden. Roligt men ändå lite jobbigt. I fredags var jag med ett par kompis och sen pluggade jag lite har ganska mycket att göra nu innan studenten som är rysligt nära nu. :) I lördags var jag på konfirmation i kalmar, min kusin Joel konfimerades, det var kul men lite segt i kyrkan men det är sånt man få stå ut med ibland (väldigt sällan). Helha söndagen i stort sätt tillbringade jag i Oskarshamn vi skulle fira lilla Erik som fyllde 1 år sen fick jag och Josefin våra studentpresenter som jag knappt såg röken av eftersom jag får inte öppna dem förens på studentdagen. Lille Erik fick massor av fina leksaker som han verkade uppskatta, det var trevligt att vara där det var ett tag sen man träffade dem. Vi kom hem därifrån klockan halv åtta ungefär, då ringde jag Christian och det slutade med att jag sov hos honom sen. Man kan sammanfatta allt att jag haft en fullspäckad helg :)

Nu ska jag och Tove gå ut en runda!

Malin


plugg, plugg, plugg..

Nu sitter jag och Madde i det varma rummet på skolan som vi brukar kalla det för :P Jag håller på att skriva om Rädda Barnen så jag blir klar med det någongång. Efter skolan idag ska jag och Tove till Öland hon ska kolla på stundent och bal skor. När jag kommit hem därifrån ska jag träffa Malena ett tag, det var länge sen nu. Nu ska jag fortsätta att plugga så jag blir klar någongång.
Uppdatering av mitt liv kommer senare ikväll :)


Ikväll har det inte hänt så mkt har varit hos min syster.. Men nu ska jag göra mig iordning för sängen..
god natt !
Malin

hej alla glada! :)

Nu är det mycket som ska göras på en sån kort tid så det inte är klokt, bara dem här två veckorna är det mycket som ska göras för min del.
I morgon ska jag plugga hela dagen så jag blir klart med allt som ska in nästa vecka, jag måste bli klar med historiainlämningen, Rädda barnen arbete, matte B prov och ett Excel prov. sen på torsdag ska jag till frisören och färga mitt hår, ska dit vid klockan 18.00 sen efter det ska jag nog till min älskling har tänkt att sova där torsdag till fredag. På fredag vid klockan 10 ska jag och mamma in till kalmar och kolla på smycken till stundenten. Sen när jag ändå är i kalmar ska jag försöka att hitta en present till min Älskling eftersom han fyller år den 22 nästa vecka alltså. På lördag ska jag till mina kusiner i kalmar min ena kusin ska komfimeras :) och det är redan vid halv elva vi ska vara där. Slutlingen på söndag ska jag till oskarshamn och träffa ett par släktingar där :)

Ganska mycket att göra som sagt men det mesta är bara roliga saker :)

ha det bäst!! Malin

Solen?

Idag är det inte lika fin dag :( tråkigt.. Nu sitter jag i skolan i ett grupprum med madde och jessica, vi väntar på att våran samhälls lektion ska börja, den börjar 12.05 så det är ett tag till men jag klagar inte gillar att ha rast :) Jag vet inte riktigt vad jag ska göra på samhällslektionen idag eftersom jag varit så flitig hemma och jobbat mycket med mitt arbete. Idag efter skolan ska jag upp till stan och försöka att fixa biljetter till en en show som går ikväll, det ska jag och Christan gå på i så fall om inte biljetterna har tagit slut.

Nu kan man verkligen börja räkna ner dagarna till studenten :) det är totalt 23 dagar kvar och bara 14 skoldagar kvar eftersom jag är ledig varje fredag :) gud vad härligt att snart slippa all press och alla krav :)


Nehe nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...


uppdatering
hej igen ! nu sitter jag hos Christian vi kom precis hem från madesjö, vi har varit och kollat på Madeshowen det var en kompis till oss som var med där.. Dem var verkligen jätte, jätte duktiga dem kunde verkligen sin grej :) Nu ska jag snart cykla hem och kolla på Andra avenyn som jag glömde att se igår hur jag nu kunde det :P det som är så himla bra:) vi ses ha det bäst!  

Malin


hej !

hej alla glada !

Nu sitter jag hemma igen framför min lilla dator, kom nyss hem från Christian. Idag har jag träffat en kompis som jag inte har träffat på jätte länge, det var kul och trevligt att snacka lite med honom nu igen det var ju som sagt ett tag sedan. Sen har jag grillat med mamma och pappa också det var helt underbart gott :) Nu snart ska jag försöka att lägga mig och sova eftersom det är skola i morgon, men tro det eller ej även jag som ÄLSKAR att sova har lite problem att sova nu för tiden och det är bara för att kvällarna är så himla sköna när det har varit så varmt under dagen, det är helt underbart. Man vill bara vara utomhus istället för att gå och lägga sig.


Sommar, sommar, sommar!

hej!

Som ni kan läsa i mitt förra inlägg så grillade jag med några kompisar igår, man kan ju undra hur det gick med grillningen. Vädret var toppen bra så det var inget problem med det, men det stora problemet var att vi inte fick igång grillen, vi försökte minst 10 gånger.. Vi grillade med briketter vi tänkte att dem kanske var svåra att gilla med så jag och tove gick över till Christian och fixade riktig kol, men när vi kom tillbaka till grillningen så var den ju tänd, vi behövde alltså aldrig använda den ritkiga kolen. Alla var jätte hungriga när vi äntligen fick mat vid 8 tiden på kvällen. Det blev en lyckad kväll så småningom iallafall :)

I morgon ska jag till ett par släktingar i Oskarshamn, vi ska fira lilla Erik som fyller 1 år :). Men det är inte allt vi ska göra utan jag och Josefin ska få våra studentpresenter i förväg eftersom vi inte kan fira varandra på själva studenten eftersom vi tar den samma dag.

Nehe nu ska jag inte sitta här mer utan nu ska jag träffa Tove vi ska vara ute i det fina vädret och hoppas att man får lite färg :)

Uppdatering av dagen!
Jag och Tove har varit på stan vi köpte varsin kulglass jätte gott var det men mättande :P Idag är jag stolt över mig själv har pluggat gjort mycket på mitt Rädda barnen arbete som är snart klart nu :) skönt med en sak avklarad. Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra vill hitta på något roligt men kan inte komma på vad? :S Jag hade fel om angående i morgon jag ska inte till oskarshamn då utan det blev flyttat till nästa helg så i morgon har jag inga planer för dagen, mer än att jag och Tove kanske ska sola.

Ses när vi ses och hörs när vi hörs :)


älskar solen!

Nu är äntligen sommaren här, det är jätte fint och soligt väder utomhus. För varje dag som går blir det en dag närmare till den stora dagen, studenten. Nu har vi bestämt vilken bil vi ska åka i och det är en röd cabbe :) Ska bli så himla underbart att ta studenten. nehe nu ska jag snart äta lite mat ute i det fina vädret och ikväll blir det grillning med syrran och ett par kompisar :)

ha det bäst !!


panik!

nu äntligen snart slipper man skolan, all press och alla dessa krav som ställs. Kan man känna annat än panik när man har så mkt att göra innan studenten, svar nej. jag har fem saker som ska in nu innan betygen ska vara satta. Men det kommer nog att lösa sig ska ni se :) hoppas det iallafall det är bara att kämpa på nu innan man slutar. nehe nu ska jag sätta mig på cyklen och möta madde sen ska vi till skolan. :)

nu sitter man hemma och har skrivit så gott som klart om adhd känns skönt, synd bara att man har en massa andra skolarbeten kvar, men snart är det över! :) Ska snart cykla till Sofia och umgås lite med henne innan hon ska iväg och jobba, det var ett tag sen man träffade henne nu.. I morgon blir det grillning med syrran och ett par kompisar. :)

Malin


sitter i skolan

nu sitter jag i skolan och sitter och väntar på att samhällen ska börja. har skrivit svenska prov idag, det verkade gå bra iallafall :) skönt nu har man inte mkt kvar i skolan. :) I natt kommer min älskling hem äntligen, jag ska sova hos han och överraska han när han kommer hem.. Mina planer för dagen är att jag ska hänga med madde till stan och sitta lite  på körskolan, försöka att göra lite på fas  Fordon hur det nu ska gå till, den är jätte svår. sen ska jag hem till Christian och vänta på att han ska komma hem :). Sen borde jag plugga lite skriva lite arbeten jag har. Jag ska skriva ett arbete om ADHD och ett om rädda barnen och jag har knappt börjat så det är en del att göra, men det fixar jag enkelt.

Malin


Sol, Moln, Regn, Söndag

Jaha så var det söndag igen, en vecka sedan sist. Vilket betyder att det också är en vecka närmre till tisdag, då ja ni vet vad som händer. Christian kommer hem=))) Efter en hel vecka i venedig, där han var med glasskolan. Borde väl egentligen plugga lite svenska nu men insåg hur mycket roligare det var att låta bli och skapa mig en blogg istället. det var allt för mig denna gången för nu måste jag verkligen plugga eftersom jag har svenska prov i morgon. det kommer inte bli så mycket plugg i veckan eftersom då är min älskling hemma igen och då blir man upptagen med honom :)

/malin

RSS 2.0